slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Borstvoeding

Soms gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar er kunnen ook wat moeilijkheden in de kraamweek of daarna zijn. Het is belangrijk om je van tevoren goed te informeren, bijvoorbeeld door het lezen van een boek, via internet of het volgen van een [korte] cursus over borstvoeding. Als zich bij je een borstvoedingsprobleem voordoet, kun je dus een lactatiekundige inschakelen. Zij kan je adviseren en begeleiden bij het geven van borstvoeding.

Waarom een borstvoedingscursus?

  • omdat het prettig is als je er zelf veel van af weet en dus minder afhankelijk bent van andere zorgverleners
  • Jij en je partner zijn goed voorbereid
  • Borstvoeding niet altijd vanzelf gaat en je weet wat je kan doen
  • Vrouwen die een cursus hebben gedaan slagen er makkelijker in om borstvoeding te geven

Data 2017

27 Novemeber

Data 2018

5 februari, 9 april, 18 juni, 3 september, 3 december

Tijd

19.00-21.30 bij Geboortecentrum Linde.

Kosten

25 euro per persoon. Kom je samen met je partner dan zijn de kosten 35 euro. De cursus wordt veelal vergoed. Advies kijk eens op www.nvlborstvoeding.nl

Aanmelden

Marlinda Roes, lactatiekundige. 
Tel. nr. 06 - 23 49 99 35

 

 

 

Huisbezoek

De lactatiekundige komt meestal bij je thuis. Tijdens het eerste consult dat ongeveer anderhalf uur duurt, probeert de lactatiekundige inzicht in de aard en oorzaak van de problemen te krijgen. Samen met de moeder wordt een plan gemaakt waarna het verdere contact telefonisch verloopt.

 

  

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.