slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Borstvoeding

Soms gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar er kunnen ook wat moeilijkheden in de kraamweek of daarna zijn. Het is belangrijk om je van tevoren goed te informeren, bijvoorbeeld door het lezen van een boek, via internet of het volgen van een [korte] cursus over borstvoeding. Als zich bij je een borstvoedingsprobleem voordoet, kun je dus een lactatiekundige inschakelen. Zij kan je adviseren en begeleiden bij het geven van borstvoeding.

Waarom een borstvoedingscursus?

  • omdat het prettig is als je er zelf veel van af weet en dus minder afhankelijk bent van andere zorgverleners
  • Jij en je partner zijn goed voorbereid
  • Borstvoeding niet altijd vanzelf gaat en je weet wat je kan doen
  • Vrouwen die een cursus hebben gedaan slagen er makkelijker in om borstvoeding te geven

 

Data 2019

13 februari, 3 april, 12 juni, 11 september en 13 november

Tijd

19.30-21.30 bij Geboortecentrum Linde.

Kosten

25 euro per persoon. Kom je samen met je partner dan zijn de kosten 35 euro. De cursus wordt veelal vergoed. Advies kijk eens op www.nvlborstvoeding.nl

Aanmelden

Marlinda Roes, lactatiekundige. 
Tel. nr. 06 - 23 49 99 35

Email: lactatiekundigepraktijkmama@gmail.com

 

 

 

Huisbezoek

De lactatiekundige komt meestal bij je thuis. Tijdens het eerste consult dat ongeveer anderhalf uur duurt, probeert de lactatiekundige inzicht in de aard en oorzaak van de problemen te krijgen. Samen met de moeder wordt een plan gemaakt waarna het verdere contact telefonisch verloopt.

 

  

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen