slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Babyconsulent: Onrustige baby

Als ouder verheug je je op de komst van je baby. Maar het gaat allemaal heel anders dan je had verwacht. Je doet enorm je best om alles te geven wat je baby nodig heeft. Maar dit is niet genoeg. Het huilen blijft maar doorgaan.

De onrustige baby zorgt ervoor dat wanhopige gevoelens, gevoelens van onmacht, onzekerheid en oververmoeidheid gaan overheersen. Inmiddels heb je al veel goed bedoelde adviezen gekregen, maar het is niet voldoende. Vaak is er niet één oorzaak aan te wijzen voor de onrust maar is er sprake van een combinatie van factoren die hierin een rol spelen.

Een lastige puzzel die ik samen met jou ga leggen!

 Wat te doen?

Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van de onrust bij je baby. Dit doe ik door vragen stellen, luisteren en observeren. Ik maak vervolgens in overleg met jou een plan van aanpak en geef concrete handvatten voor moeilijke momenten.

Ik houd hierbij rekening met jullie visie, leefstijl en wensen. Gedurende twee weken hebben we intensief contact met elkaar en begeleidt ik jullie naar de gewenste situatie.

Voor deze begeleiding zijn twee mogelijkheden:

Thuisbegeleiding

  • doornemen van het vragenformulier
  • een huisbezoek
  • een plan maken
  • twee weken contact per telefoon of mail

 Begeleiding via telefoon/mail

  • doornemen van het vragenformulier
  • telefonische intake
  • een plan maken
  • twee weken contact per telefoon of mail

 

Samenwerking

De begeleiding die ik bied is aanvullend op de zorg die door huisarts, kinderarts en consultatiebureau wordt verleend. Ik werk samen met diverse hulpverleners, waaronder huisartsen, verloskundigen, kinderartsen, jeugdverpleegkundigen, kinderfysiotherapeuten en maatschappelijk werkers.

 

Wil je meer informatie neem dan gerust contact per mail of telefoon met me op.

babyconsulentangela@kpnplanet.nl    

tel. 06-42597402

www.zorgvooruwbaby.nl

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen