slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Babyconsulent: Onrustige baby

Als ouder verheug je je op de komst van je baby. Maar het gaat allemaal heel anders dan je had verwacht. Je doet enorm je best om alles te geven wat je baby nodig heeft. Maar dit is niet genoeg. Het huilen blijft maar doorgaan.

De onrustige baby zorgt ervoor dat wanhopige gevoelens, gevoelens van onmacht, onzekerheid en oververmoeidheid gaan overheersen. Inmiddels heb je al veel goed bedoelde adviezen gekregen, maar het is niet voldoende. Vaak is er niet één oorzaak aan te wijzen voor de onrust maar is er sprake van een combinatie van factoren die hierin een rol spelen.

Een lastige puzzel die ik samen met jou ga leggen!

 Wat te doen?

Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van de onrust bij je baby. Dit doe ik door vragen stellen, luisteren en observeren. Ik maak vervolgens in overleg met jou een plan van aanpak en geef concrete handvatten voor moeilijke momenten.

Ik houd hierbij rekening met jullie visie, leefstijl en wensen. Gedurende twee weken hebben we intensief contact met elkaar en begeleidt ik jullie naar de gewenste situatie.

Voor deze begeleiding zijn twee mogelijkheden:

Thuisbegeleiding

  • doornemen van het vragenformulier
  • een huisbezoek
  • een plan maken
  • twee weken contact per telefoon of mail

 Begeleiding via telefoon/mail

  • doornemen van het vragenformulier
  • telefonische intake
  • een plan maken
  • twee weken contact per telefoon of mail

 

Samenwerking

De begeleiding die ik bied is aanvullend op de zorg die door huisarts, kinderarts en consultatiebureau wordt verleend. Ik werk samen met diverse hulpverleners, waaronder huisartsen, verloskundigen, kinderartsen, jeugdverpleegkundigen, kinderfysiotherapeuten en maatschappelijk werkers.

 

Wil je meer informatie neem dan gerust contact per mail of telefoon met me op.

babyconsulentangela@kpnplanet.nl    

tel. 06-42597402

www.zorgvooruwbaby.nl

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.