slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

 Yoga

 

Yoga is er voor iedereen! 

Only Happiness is gevestigd in Zevenaar en staat garant voor:

  *  Betaalbare prijzen    *  Kwalitatieve lessen    *  Flexibele abonnementen

De plek waar je o.a. Hatha, Vinyasa, Zwangerschaps yoga en nog meer kan volgen. Ook wordt er een Healthy lifestyle en mindfulness beoefend. Voor ieder die daar een begin in wilt maken, op zoek naar is of gewoon interesse in heeft. 

Zwangerschapsyoga

Intensiteit:  **
Vorm: Hatha Yoga, Pranayama (Beheersing van de adem)
Kenmerken: Zwangerschap, bevallen en aankomend moederschap, preventief en ondersteunend bij bekken- en bekkenbodemklachten.
 
Je mag met 14 weken instappen en tot week 42 meedoen met de zwangerschapsyoga.  Met deze vorm van yoga onderhoudt je je zwangere lijf in goede conditie en brengt je mindset in ontspanning.

Je lijf word door middel van asana’s (houdingen) getraind, gestrekt en hierdoor in balans gebracht. Er komen belangrijke spiergroepen aan bod voor deze specifieke groep. Soms de houdingen intensief, soms wat meer ontspannen. Ook helpen deze specifieke houdingen bij het voorkomen, dan wel inperken, van bekkenklachten, instabiliteit of rugklachten.

Daarnaast bereid je je voor op de bevalling dmv verschillende ademhalingstechnieken. Mindfulness is verweven in de lessen om zo met een ontspannen en positieve instelling jouw zwangerschap, bevalling én aankomend moederschap met vertrouwen tegemoet te gaan. 

Of het nu je eerste, tweede, derde kindje of meer is. De les is zo ingericht dat iedere zwangere vrouw er op haar behoefte wat aan heeft.

Vind het lesrooster en meer informatie op:  www.onlyhappiness.nl en volg de Facebook Pagina voor leuke aanbiedingen en nieuwtjes via www.facebook.com/Only.Happiness.Yoga/

Nieuwsgierig en een proefles ervaren? Dat kan zeker! Voor maar €7,50* kan je een proefles plannen. 

 

Interesse?

Only.happiness.yoga@outlook.com en rol uit op je matje!

 

Hope to see you on the mat!

 

Adrienne

Eigenaar en Gecertificeerd Yogadocentn van Only Happines

 

 

 

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.