slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

DraagdoekenJe baby altijd dicht bij...en toch je handen vrij?

Misschien is dragen ook ideaal voor jou!

Mijn naam is Jacqueline Kleinpenning en woon in Zevenaar. Ik ben werkzaam als gecertificeerd draagconsulente en verbonden aan geboortecentrum Linde.
Een draagdoekconsulent weet veel van kinderdragen, de dragers en doeken waarmee dat kan en de wijze waarop dat verantwoord is. Je kunt me dan ook van alles vragen over dragen in verschillende situaties.

Ik ben opgeleid bij de Trageschule Dresden onder leiding van Ulrike Höwer. Hierdoor ben ik in staat je vakkundig te begeleiden bij het gebruik van verschillende dragers.
Ik ben tevens lid van de Vereniging van draagdoekconsulenten die als doelstelling heeft het bekend maken en het gebruik stimuleren van ergonomisch verantwoorde dragers.Regelmatig volg ik bijscholing bijvoorbeeld het dragen van prematuur geboren baby´s.

Ik wil graag het plezier van dragen doorgeven aan andere ouders.

Als moeder van 4 kinderen heb ik het altijd heerlijk gevonden om ze bij me te dragen. Je kindje voelt zich geborgen dichtbij, warm, de geluiden ( stem en hartslag) zijn vertrouwd en zelfs de manier van lopen van de ouder is uniek. Je leert al dragende je kindje goed kennen, omdat je het letterlijk aanvoelt. Je leert bewegingen en geluidjes herkennen en hierdoor leer je te vertrouwen op je kind en op jezelf. En wanneer er getroost moet worden, ben je er snel bij, voordat je kindje overstuur raakt.

Je kindje ligt rechtop in een natuurlijke houding, dichtbij het vertrouwde moederlichaam.
En niet onbelangrijk: een baby steeds op je arm vasthouden is niet echt comfortabel en ondertussen kun je ook nog gewoon wat in je huishouding doen.

Wil je graag een draagdoek leren knopen en dragers proberen, meer informatie over de achtergrond van het dragen zoals de voordelen, de juiste houding voor je kindje, en veilig dragen,dan kunnen  we een draagconsult afspreken. Een consult kan anderhalf tot 2 uur duren, afhankelijk van jullie wensen. Voor een consult maken we een afspraak en op verzoek kan ik ook bij je thuis komen.

Ook geef ik lezingen en workshops over dragen.
Voor meer informatie kun je bellen naar 06-22595996 of mailen:j.kleinpenning@kpnmail.nl

Website: www.ikdraagmijnkindje.nl

Facebook ik draag mijn kindje

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.