slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

DraagdoekenJe baby altijd dicht bij...en toch je handen vrij?

Misschien is dragen ook ideaal voor jou!

Mijn naam is Jacqueline Kleinpenning en woon in Zevenaar. Ik ben werkzaam als gecertificeerd draagconsulente en verbonden aan geboortecentrum Linde.
Een draagdoekconsulent weet veel van kinderdragen, de dragers en doeken waarmee dat kan en de wijze waarop dat verantwoord is. Je kunt me dan ook van alles vragen over dragen in verschillende situaties.

Ik ben opgeleid bij de Trageschule Dresden onder leiding van Ulrike Höwer. Hierdoor ben ik in staat je vakkundig te begeleiden bij het gebruik van verschillende dragers.
Ik ben tevens lid van de Vereniging van draagdoekconsulenten die als doelstelling heeft het bekend maken en het gebruik stimuleren van ergonomisch verantwoorde dragers.Regelmatig volg ik bijscholing bijvoorbeeld het dragen van prematuur geboren baby´s.

Ik wil graag het plezier van dragen doorgeven aan andere ouders.

Als moeder van 4 kinderen heb ik het altijd heerlijk gevonden om ze bij me te dragen. Je kindje voelt zich geborgen dichtbij, warm, de geluiden ( stem en hartslag) zijn vertrouwd en zelfs de manier van lopen van de ouder is uniek. Je leert al dragende je kindje goed kennen, omdat je het letterlijk aanvoelt. Je leert bewegingen en geluidjes herkennen en hierdoor leer je te vertrouwen op je kind en op jezelf. En wanneer er getroost moet worden, ben je er snel bij, voordat je kindje overstuur raakt.

Je kindje ligt rechtop in een natuurlijke houding, dichtbij het vertrouwde moederlichaam.
En niet onbelangrijk: een baby steeds op je arm vasthouden is niet echt comfortabel en ondertussen kun je ook nog gewoon wat in je huishouding doen.

Wil je graag een draagdoek leren knopen en dragers proberen, meer informatie over de achtergrond van het dragen zoals de voordelen, de juiste houding voor je kindje, en veilig dragen,dan kunnen  we een draagconsult afspreken. Een consult kan anderhalf tot 2 uur duren, afhankelijk van jullie wensen. Voor een consult maken we een afspraak en op verzoek kan ik ook bij je thuis komen.

Ook geef ik lezingen en workshops over dragen.
Voor meer informatie kun je bellen naar 06-22595996 of mailen:j.kleinpenning@kpnmail.nl

Website: www.ikdraagmijnkindje.nl

Facebook ik draag mijn kindje

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen