slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Zwanger en fit

Blijven bewegen in de zwangerschap is erg belangrijk. Het is goed om minimaal een half uur te bewegen als je zwanger bent. Sportte je al en ben je zwanger, dan kun je gewoon blijven sporten. Maar houd het wel veilig; luister naar je lichaam en breng je begeleider op de hoogte (als je deze hebt).

Wij bieden Zwanger & Fit aan in onze praktijk.

 

Zwanger & Fit

Actief bezig blijven, op je eigen niveau, zolang als het gaat, dat is waar de cursus Zwanger & Fit voor zorgt.
Ben je al wat verder zwanger en wil je lekker blijven bewegen? Of ben je pas bevallen en wil je weer beginnen met sporten? Tijdens de cursus is er speciale aandacht voor stabilisatie, coördinatie en spierversterking van het bekken, bekkenbodem en rug.

 

Zwangerschapsduur

Vanaf 18 t/m 38-40 weken. Ook als je net bent bevallen (vanaf 6 weken) en je weer wilt beginnen is deze cursus aan te raden.

 

Cursus Zwanger & Fit 

* Actief blijven bewegen 

* Locatie: Geboortecentrum Linde* Lesduur: 60 minuten, waarvan 45 minuten actief en 15 minuten ontspanning.

* De bekkenfysiotherapeute zal tweemaal een informatieve les geven, voorafgaande aan de training: 

- Bekkenbodem en Bekkenklachten

- Voorbereiden op de bevalling

 

Wanneer

Maandag, 20:00 - 21:00 uur

Zaterdag, 09:30 - 10: 30 uur

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat de zwangerschap, bevalling en het herstel daarna beter verlopen bij een goed getraind lichaam van de vrouw. Hierdoor kunnen klachten en fysieke ongemakken rondom de zwangerschap worden voorkomen. Dus kom lekker mee doen!

 

Geïnteresseerd of vragen?

Charissa Kruisenga
Telefoonnummer: 06-57 93 30 38
Email: zwangerenfit@geboortecentrumlinde.nl

 

 0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.