slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Zwanger en fit

Blijven bewegen in de zwangerschap is erg belangrijk. Het is goed om minimaal een half uur te bewegen als je zwanger bent. Sportte je al en ben je zwanger, dan kun je gewoon blijven sporten. Maar houd het wel veilig; luister naar je lichaam en breng je begeleider op de hoogte (als je deze hebt).

Wij bieden Zwanger & Fit aan in onze praktijk.

 

Zwanger & Fit

Actief bezig blijven, op je eigen niveau, zolang als het gaat, dat is waar de cursus Zwanger & Fit voor zorgt.
Ben je al wat verder zwanger en wil je lekker blijven bewegen? Of ben je pas bevallen en wil je weer beginnen met sporten? Tijdens de cursus is er speciale aandacht voor stabilisatie, coördinatie en spierversterking van het bekken, bekkenbodem en rug.

 

Zwangerschapsduur

Vanaf 18 t/m 38-40 weken. Ook als je net bent bevallen (vanaf 6 weken) en je weer wilt beginnen is deze cursus aan te raden.

 

Cursus Zwanger & Fit 

* Actief blijven bewegen 

* Locatie: Geboortecentrum Linde* Lesduur: 60 minuten, waarvan 45 minuten actief en 15 minuten ontspanning.

* De bekkenfysiotherapeute zal tweemaal een informatieve les geven, voorafgaande aan de training: 

- Bekkenbodem en Bekkenklachten

- Voorbereiden op de bevalling

 

Wanneer

Woensdag, 19:00 - 20:00 uur

 

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat de zwangerschap, bevalling en het herstel daarna beter verlopen bij een goed getraind lichaam van de vrouw. Hierdoor kunnen klachten en fysieke ongemakken rondom de zwangerschap worden voorkomen. Dus kom lekker mee doen!

 

Geïnteresseerd of vragen?

Nita ten Buren
Email: zwangerenfit@geboortecentrumlinde.nl

 

 0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen