slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

 

Thema avonden

 

In het Geboortecentrum worden verschillende thema avonden gegeven. 

 

Dragen doe je zo

 

Ben je zwanger of wil je meer weten over dragen. Dan is deze avond iets voor jou. Er wordt verteld wat het nut van dragen is en waarom baby’s dit zo fijn vinden.

Hoe kies je nu de juiste draagdoek of zak? Er worden verschillende mogelijkheden getoond. Aan het eind van de avond weet je hoe je je kindje verantwoord draagt en waar je op moeten letten bij de aanschaf van een babydrager.

Jacqueline Kleinpenning is opgeleid tot draagdoekconsulente en geeft daarnaast de cursus Basis voor je Baby.

 

Data 2018: 23 januari, 10 april, 26 juni, 18 september, 20 november

Aanmelden: 06-22595996 of j.kleinpenning@kpnmail.nl

 

Bevallen en dan?

Niemand weet op voorhand hoe een bevalling precies zal gaan verlopen. Het is echter wel belangrijk je voor te bereiden op de bevalling en wat mogelijk komen gaat. Het beste moment om de voorlichtingsavond te bezoeken is vanaf 30 weken zwangerschap, samen met je partner.

De onderwerpen die aanbod komen zijn o.a.: wanneer te bellen; welke fases zijn er; hoe verloopt een ‘normale’ bevalling; wat als het anders gaat. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden tot pijnstilling. Wat houdt een geboorteplan in.  Ook bespreken we wat je in de kraamtijd kan verwachten van ons en de kraamzorg.

De avond wordt gegeven door Nienke van Alst, verloskundige bij het geboortecentrum. De kosten bedragen 7,50 per persoon of 15 euro per stel.

 

Data 2019:

dinsdag 5 februari, maandag 25 maart, dinsdag 4 juni, dinsdag 23 juli, donderdag 19 september en dinsdag 5 november

 

Aanmelden: 0316-542541 of info@geboortecentrumlinde.nl 

 

 

 

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen