slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Tarieven

Verzekering

De kosten worden afhankelijk van je zorgverzekeraar (deels) vergoed, informeer hiernaar altijd bij uw ziektekostenverzekeraar!

Sinds 2011 vallen de kosten van anticonceptiemiddelen niet meer in de basisverzekering voor vrouwen boven de 21 jaar. Afhankelijk van je polis worden de kosten of geheel of helemaal niet vergoed. Zoals bij alle zorgkosten wordt altijd eerst de jaarlijkse wettelijke eigen bijdrage aangesproken. Je betaalt het voorgeschreven middel rechtstreeks bij de apotheek.

De factuur voor het consult moet je eerst zelf betalen. Dien deze in bij je zorgverzekeraar

Kosten:

  • Anticonceptieconsult                                      € 30
  • Plaatsen/verwijderen Spiraaltje                      € 63,53
  • Plaatsen/verwijderen Implanonstaafje           € 63,53
  • Mirena                                                            plm. € 148
  • Kyeena                                                           plm. € 150
  • Koper spiraal                                                  plm. € 69
  • Implanon                                                        plm. € 130

 Wij zijn genoodzaakt € 25 in rekening te brengen voor afspraken die korter dan 48 uur van te voren afgezegd worden of afspraken die niet worden nagekomen.

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen