slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Ik ben zwanger!!!

Blijdschap, vreugde, ongeloof of misschien ben je nog wat voorzichtig uitgelaten.......
je bent zwanger en op zoek naar een verloskundigenpraktijk, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent kun je je al aanmelden voor je eerste afspraak met de verloskundige. Het is niet nodig om te wachten tot je een bepaald aantal weken zwanger bent en ook een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Tussen de 7-8 weken vind de eerste controle plaats.

Tijdens deze eerste controle maken we een echo om te kijken hoever je zwanger bent.  Verder tijdens deze controle hebben we een aantal algemene gegevens van je nodig. Neem je verzekeringspasje en eventueel ID kaart mee. We vragen je naar je gezondheid en eventuele bijzonderheden bij de familie. Tot slot geven je informatie over voeding, roken en alcohol, bloedonderzoek en de mogelijkheid tot prenataal onderzoek.

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 0316-542541 of naar 06-53424770De spreekuren van de verloskundigen in het centrum zijn over het algemeen:

Locatie Zevenaar:
Didamseweg 94a, 6902 PE Zevenaar

Locatie Waverlo Didam:
Waverlo 6 (Ingang Kerkstraat), Didam

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen