slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Ik ben zwanger!!!

Blijdschap, vreugde, ongeloof of misschien ben je nog wat voorzichtig uitgelaten.......
je bent zwanger en op zoek naar een verloskundigenpraktijk, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent kun je je al aanmelden voor je eerste afspraak met de verloskundige. Het is niet nodig om te wachten tot je een bepaald aantal weken zwanger bent en ook een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Tussen de 7-8 weken vind de eerste controle plaats.

Tijdens deze eerste controle maken we een echo om te kijken hoever je zwanger bent.  Verder tijdens deze controle hebben we een aantal algemene gegevens van je nodig. Neem je verzekeringspasje en eventueel ID kaart mee. We vragen je naar je gezondheid en eventuele bijzonderheden bij de familie. Tot slot geven je informatie over voeding, roken en alcohol, bloedonderzoek en de mogelijkheid tot prenataal onderzoek.

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 0316-542541 of naar 06-53424770De spreekuren van de verloskundigen in het centrum zijn over het algemeen:

Locatie Zevenaar:
Didamseweg 94a, 6902 PE Zevenaar

Locatie Waverlo Didam:
Waverlo 6 (Ingang Kerkstraat), Didam

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.