slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Zwangerschapscontrole

 

In het begin van de zwangerschap zit er ongeveer 4 weken tussen de controles. Hoe verder je zwanger bent, hoe sneller deze controles elkaar opvolgen. Vanaf 36 weken kom je iedere week bij ons. Gemiddeld duurt een controle ongeveer 15 minuten. Indien nodig plannen we wat langer.

Afhankelijk van je zwangerschap worden de controles ingepland. Tijdens elke controle maken de verloskundigen ook een echo. Op bepaalde momenten is dit medisch gezien nodig i.vm. eerste echo, termijnecho, groeiecho. Tijdens alle andere controles kijken we heel even naar jullie kindje en luisteren we ook naar het hartje.

Daarnaast wordt er iedere keer de bloeddruk opgemeten, gewogen, de groei van je buik en ligging van het kindje worden beoordeeld. Aan het begin van de zwangerschap en rond 30 weken wordt er bloed geprikt.

Daarnaast zijn we iedere controle benieuwd hoe het met je, jullie gaat. Er is altijd ruimte voor het stellen van vragen. Bij sommige controles geven wij voorlichting over 20 weken echo, voeding, wat te regelen etc.

Het kan zijn dat je veel vragen hebt en dingen wilt bespreken. Geef het aan, zodat we daarvoor extra tijd tijdens de volgende controle kunnen inplannen.

Soms gebeurt het dat het spreekuur wat uitloopt. Dit kan bijv. omdat er tijdens de controle dingen zijn die niet voorzien zijn en extra tijd vragen. 
We vragen hiervoor je begrip.

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.