slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

In ieder kind begint de wereld opnieuw.....

De ene vrouw is na al die maanden de buik 'meer dan zat', de ander wil nog wel een poosje 'doordragen'
De tijd dat je je kindje echt op je lijf kunt voelen, in je armen kunt houden is gekomen...
De verloskundige is de aangewezen persoon om je tips te geven en eventueel te adviseren over deze grote dag. Vraag gerust alles wat je wilt weten, want geen vraag is raar, vreemd of teveel..... want hoe beter je voorbereid bent, hoe soepeler de bevalling zal gaan! 

Links in het menu vind je meer informatie over:

  • De bevalling
  • Plaats van de bevalling
  • Hoe de bevalling begint
  • Mogelijkheden van pijnstilling
  • Wat heb je nodig voor de bevalling
  • Geboorteplan

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.