slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Welkom bij Geboortecentrum Linde

 

Geboortecentrum Linde is een eigentijdse praktijk voor verloskunde.

Een ontmoetingsplaats voor zwangeren en jonge ouders en gezinnen èn een centrum voor cursussen, echografie en nog veel meer op het gebied van zwangerschap en baby’s. 

Twee verloskundigen en een klein team met hart voor het hele gezin!

De zwangere vrouw en haar partner staan bij ons centraal en daar is onze zorg zoveel mogelijk op gericht. De individuele wens van de zwangere vrouw is het speerpunt. We zijn een ervaren, energiek, enthousiast en flexibel team en hebben er plezier in om zwangere vrouwen en hun partner een persoonlijke en professionele ‘zorg op maat’ te geven.

Wij vinden de sfeer van privacy, vertrouwen en intimiteit die bij een bevalling nodig is erg belangrijk en het is voor ons een vanzelfsprekendheid dat elke vrouw op haar eigen manier kán en mág bevallen. Wij staan ook open voor bad- en baarkruk bevallingen!

Geboortecentrum Linde dankt haar naam aan de betekenis van de Lindeboom.

Een vrouwelijke, krachtige boom met fris, hartvormig blad die vaak geplant werd bij een eerstgeborene in een gezin.

De Lindeboom staat symbool voor liefde, kracht en vruchtbaarheid...

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.