slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Welkom bij Geboortecentrum Linde

 

Geboortecentrum Linde is een eigentijdse praktijk voor verloskunde.

Een ontmoetingsplaats voor zwangeren en jonge ouders en gezinnen èn een centrum voor cursussen, echografie en nog veel meer op het gebied van zwangerschap en baby’s. 

Twee verloskundigen en een klein team met hart voor het hele gezin!

De zwangere vrouw en haar partner staan bij ons centraal en daar is onze zorg zoveel mogelijk op gericht. De individuele wens van de zwangere vrouw is het speerpunt. We zijn een ervaren, energiek, enthousiast en flexibel team en hebben er plezier in om zwangere vrouwen en hun partner een persoonlijke en professionele ‘zorg op maat’ te geven.

Wij vinden de sfeer van privacy, vertrouwen en intimiteit die bij een bevalling nodig is erg belangrijk en het is voor ons een vanzelfsprekendheid dat elke vrouw op haar eigen manier kán en mág bevallen. Wij staan ook open voor bad- en baarkruk bevallingen!

Geboortecentrum Linde dankt haar naam aan de betekenis van de Lindeboom.

Een vrouwelijke, krachtige boom met fris, hartvormig blad die vaak geplant werd bij een eerstgeborene in een gezin.

De Lindeboom staat symbool voor liefde, kracht en vruchtbaarheid...

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen