slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Echoscopie

Een spannende tijd vol verwachting. Natuurlijk ben je benieuwd naar de groei van dit nieuwe leven. Met behulp van echoscopie is het mogelijk die ontwikkeling te bekijken.

Beide verloskundigen hebben de opleiding tot echoscopist gedaan en sinds februari 2011 is Hans ook bevoegd voor het maken van de zgn. '20-weken echo' 
 
Bij welke zwangerschapsduur maak je een echo?
Een 2D echo is al mogelijk vanaf 6 weken, je kunt dan waarschijnlijkhet hartje al zien kloppen. Vanaf 12 weken zijn het hoofdje, lijfje, armpjes en beentjes duidelijk zichtbaar en vanaf 22 weken past de baby niet meer in zijn geheel in beeld. Wel is het dan mogelijk om naar allerlei details te kijken. Als de baby wakker is zie je verrassende en ontroerende bewegingen. 

Naar wens kan er vanaf 18 weken speciaal naar het geslacht van het kindje worden gekeken, al geeft het nooit 100% zekerheid. Mocht het geslacht niet te zien zijn of de verloskundige twijfelt, dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt, hier zijn dan geen extra kosten aan verbonden. Een serie van 2 of 3 echo's geeft een goed beeld van de ontwikkeling.

Op een 3D echo zie je rond 14 weken het kindje in zijn geheel als een mooi klein poppetje. Vanaf 24 tot 33 weken krijgt het kindje meer volume en mooie bolle wangen, dit is een hele geschikte periode voor 3D echo's. 

Kijk voor meer info en foto's op onze echo-website:
www.echolinde.nl

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.