slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

 Studenten

Wij begeleiden in onze praktijk regelmatig studenten verloskunde. We werken voornamelijk met studenten van de Academie Verloskunde Maastricht. 

We vinden het belangrijk bij te dragen aan een goede opleiding voor onze toekomstige collega's. Dit betekent dat je tijdens de zwangerschapscontrole's, tijdens de bevalling en bij de kraamvisites een student  verloskunde kunt treffen.

De studenten werken altijd onder begeleiding van de verloskundigen en worden gecontroleerd. Mocht je bezwaren hebben tegen de aanwezigheid van een student dan kun je dit uiteraard aangeven. Hier zullen wij dan rekening mee houden. Wanneer er een student aanwezig is zal dit op de website onder het ''nieuws'' en in de wachtkamer kenbaar worden gemaakt.

 

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen