slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

 Studenten

Wij begeleiden in onze praktijk regelmatig studenten verloskunde. We werken voornamelijk met studenten van de Academie Verloskunde Maastricht. 

We vinden het belangrijk bij te dragen aan een goede opleiding voor onze toekomstige collega's. Dit betekent dat je tijdens de zwangerschapscontrole's, tijdens de bevalling en bij de kraamvisites een student  verloskunde kunt treffen.

De studenten werken altijd onder begeleiding van de verloskundigen en worden gecontroleerd. Mocht je bezwaren hebben tegen de aanwezigheid van een student dan kun je dit uiteraard aangeven. Hier zullen wij dan rekening mee houden. Wanneer er een student aanwezig is zal dit op de website onder het ''nieuws'' en in de wachtkamer kenbaar worden gemaakt.

 

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.