slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

De Praktijksassistente

 

Marcha (rechts) en Elvira (links) zijn onze assistentes. Daarnaast werkt sinds augustus 2017 ook Gitte als assistente bij ons. Het drietal zijn onze duizendpoten.

Zij maken nieuwe afspraken, bellen de gynaecologen als dat nodig is, vullen je zwangerschapsboekje in, zijn een kei in organiseren en is een bovenal een luisterend oor en steun en toeverlaat voor velen. Ook tijdens de spreekuurdagen nemen ze voor ons de telefoon op. Zo kunnen wij rustig het spreekuur doen zonder dat we steeds gestoord worden hierdoor. 

Ze zijn aanwezig:

Maandag       12:00 - 20:00 uur
Dinsdag        12:00 - 20:00 uur


Lukt het niet om binnen deze tijden te bellen, dan mag je rustig op andere dagen ook bellen.

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.