slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

In geboortecentrum Linde werken we met twee verloskundigen. Hans Vande Walle en Nienke van Alst.     Ze zijn ervaren verloskundigen met liefde voor hun vak en geven professionele en zorgzame begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en ook in de kraamtijd kun je op hen bouwen. Elke bevalling ervaren ze zelf als unieke momenten in het leven.

De verloskundige is de aangewezen persoon om naar je te luisteren, tips te geven en je te adviseren tijdens het verloop van je zwangerschap en de bevalling. En hoe beter je voorbereid bent, hoe soepeler de bevalling zal gaan!

Natuurlijk kijk je uit naar de komst van je baby......Maar het kan best zijn dat je veel vragen hebt of misschien overspoeld wordt door twijfels en angsten. Schroom niet om dit met ons te bespreken. We nemen graag alle tijd voor je en willen je helpen om vragen over je zwangerschap, de bevalling en de baby te beantwoorden.
Een kindje krijgen is immers een unieke gebeurtenis waar geen vraag te veel of zelfs raar is.
 
Hans en Nienke staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). De verloskundigen moeten aan de hoogste eisen voldoen om in dit kwaliteitsregister opgenomen te worden.

Daarnaast zijn beide verloskundige gediplomeerde echoscopisten en lid van de vereniging van Nederlandse echoscopisten.

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen