slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

In geboortecentrum Linde werken we met twee verloskundigen. Hans Vande Walle en Nienke van Alst.     Ze zijn ervaren verloskundigen met liefde voor hun vak en geven professionele en zorgzame begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en ook in de kraamtijd kun je op hen bouwen. Elke bevalling ervaren ze zelf als unieke momenten in het leven.

De verloskundige is de aangewezen persoon om naar je te luisteren, tips te geven en je te adviseren tijdens het verloop van je zwangerschap en de bevalling. En hoe beter je voorbereid bent, hoe soepeler de bevalling zal gaan!

Natuurlijk kijk je uit naar de komst van je baby......Maar het kan best zijn dat je veel vragen hebt of misschien overspoeld wordt door twijfels en angsten. Schroom niet om dit met ons te bespreken. We nemen graag alle tijd voor je en willen je helpen om vragen over je zwangerschap, de bevalling en de baby te beantwoorden.
Een kindje krijgen is immers een unieke gebeurtenis waar geen vraag te veel of zelfs raar is.
 
Hans en Nienke staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). De verloskundigen moeten aan de hoogste eisen voldoen om in dit kwaliteitsregister opgenomen te worden.

Daarnaast zijn beide verloskundige gediplomeerde echoscopisten en lid van de vereniging van Nederlandse echoscopisten.

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.