slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag worden? Dan kun je bij ons langskomen voor het kinderwensspreekuur. Met dit spreekuur helpen we je om je zwangerschap zo goed mogelijk te laten beginnen. ‘Een ontdekkingsreis naar een natuurlijke omgang met vruchtbaarheid’ zou je het ook kunnen noemen..

Wie zich goed wil voorbereiden op een zwangerschap, kan voor informatie en advies altijd terecht bij de verloskundigen van geboortecentrum Linde in Zevenaar. In het kinderwensspreekuur geeft de verloskundige je persoonlijk advies over gezond zwanger worden en zijn. De verloskundige vertelt hoe je de kans vergroot op een goede zwangerschap en het krijgen van een gezonde baby. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het slikken van foliumzuur, tips over ‘hoe vaak en wanneer vrijen’, gevarieerd en gezond eten, medicijngebruik, risicofactoren in de familie, en de schadelijke gevolgen van het gebruik van drank en sigaretten voor de baby.
Maar ook jouw vragen, wensen, angsten en/of twijfels staan natuurlijk tijdens het kinderwensspreekuur centraal en zullen we uitgebreid bespreken.

Voor meer informatie kun je kijken op www.zwangerstraks.nl

Het spreekuur duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en is voor vrouwen èn mannen.
Je kunt een afspraak maken met de verloskundige, tel. nr. 0316 - 542 541 of per mail: info@geboortecentrumlinde.nl

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.