slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag worden? Dan kun je bij ons langskomen voor het kinderwensspreekuur. Met dit spreekuur helpen we je om je zwangerschap zo goed mogelijk te laten beginnen. ‘Een ontdekkingsreis naar een natuurlijke omgang met vruchtbaarheid’ zou je het ook kunnen noemen..

Wie zich goed wil voorbereiden op een zwangerschap, kan voor informatie en advies altijd terecht bij de verloskundigen van geboortecentrum Linde in Zevenaar. In het kinderwensspreekuur geeft de verloskundige je persoonlijk advies over gezond zwanger worden en zijn. De verloskundige vertelt hoe je de kans vergroot op een goede zwangerschap en het krijgen van een gezonde baby. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het slikken van foliumzuur, tips over ‘hoe vaak en wanneer vrijen’, gevarieerd en gezond eten, medicijngebruik, risicofactoren in de familie, en de schadelijke gevolgen van het gebruik van drank en sigaretten voor de baby.
Maar ook jouw vragen, wensen, angsten en/of twijfels staan natuurlijk tijdens het kinderwensspreekuur centraal en zullen we uitgebreid bespreken.

Voor meer informatie kun je kijken op www.zwangerstraks.nl

Het spreekuur duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en is voor vrouwen èn mannen.
Je kunt een afspraak maken met de verloskundige, tel. nr. 0316 - 542 541 of per mail: info@geboortecentrumlinde.nl

 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen