slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Die bijzondere kraamtijd.....

  

Na je bevalling begint je kraamtijd. Het is een tijd van kennismaken met jullie nieuwe baby. Maar ook een tijd die speciaal bedoeld is om uit te rusten en vooral te genieten.

Als je in het ziekenhuis bent bevallen komen we bij je langs als je met de baby naar huis mag en zorgen ervoor dat je een fijne kraamtijd hebt. Ook als jij en/of de baby wat langer in het ziekenhuis moet blijven mag je ervan uitgaan dat we regelmatig bij je komen. 

In de kraamtijd kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Die wordt geboden door de kraamverzorgster en de verloskundige die een aantal keren bij je thuis komt om te kijken hoe het gaat en om controles uit te voeren. 
We kijken dan naar de stand van de baarmoeder, de evt. hechtingen, het vloeien en de controle van de borsten. De kraamverzorgster zal ook een aantal controles bij je uitvoeren zoals de temperatuur en de polsslag.

En natuurlijk kijken we heel goed naar de baby.....
We controleren het gewicht, de kleur, temperatuur, het plassen en poepen, hoe het gaat met slapen, met de voeding en of de baby zich lekker voelt en tevreden is.

Daarom is het fijn om te weten dat je ook een beroep op ons kunt doen voor kraamzorg als je tijdens je zwangerschap niet in onze praktijk bent maar voor de controles bij een gynaecoloog bent en dus in het ziekenhuis bevalt.
Ook dan mag je ervan uitgaan dat we er alles aan doen dat je op een fijne kraamtijd terug kunt kijken.

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten welke verloskundige je tijdens de kraamtijd mag verwachten.....
Wil je graag eerst kennis komen maken of je kraamtijd met ons doorspreken?
Je mag ons altijd bellen voor een afspraak!

Mocht het zijn dat je nà de kraamtijd nog vragen hebt mag je ons gerust bellen.


Daarnaast kun je vóór de geboorte van je baby al een cursus over borstvoeding volgen of nà de geboorte de cursus babymassage volgen.

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.