slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Die bijzondere kraamtijd.....

  

Na je bevalling begint je kraamtijd. Het is een tijd van kennismaken met jullie nieuwe baby. Maar ook een tijd die speciaal bedoeld is om uit te rusten en vooral te genieten.

Als je in het ziekenhuis bent bevallen komen we bij je langs als je met de baby naar huis mag en zorgen ervoor dat je een fijne kraamtijd hebt. Ook als jij en/of de baby wat langer in het ziekenhuis moet blijven mag je ervan uitgaan dat we regelmatig bij je komen. 

In de kraamtijd kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Die wordt geboden door de kraamverzorgster en de verloskundige die een aantal keren bij je thuis komt om te kijken hoe het gaat en om controles uit te voeren. 
We kijken dan naar de stand van de baarmoeder, de evt. hechtingen, het vloeien en de controle van de borsten. De kraamverzorgster zal ook een aantal controles bij je uitvoeren zoals de temperatuur en de polsslag.

En natuurlijk kijken we heel goed naar de baby.....
We controleren het gewicht, de kleur, temperatuur, het plassen en poepen, hoe het gaat met slapen, met de voeding en of de baby zich lekker voelt en tevreden is.

Daarom is het fijn om te weten dat je ook een beroep op ons kunt doen voor kraamzorg als je tijdens je zwangerschap niet in onze praktijk bent maar voor de controles bij een gynaecoloog bent en dus in het ziekenhuis bevalt.
Ook dan mag je ervan uitgaan dat we er alles aan doen dat je op een fijne kraamtijd terug kunt kijken.

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten welke verloskundige je tijdens de kraamtijd mag verwachten.....
Wil je graag eerst kennis komen maken of je kraamtijd met ons doorspreken?
Je mag ons altijd bellen voor een afspraak!

Mocht het zijn dat je nà de kraamtijd nog vragen hebt mag je ons gerust bellen.


Daarnaast kun je vóór de geboorte van je baby al een cursus over borstvoeding volgen of nà de geboorte de cursus babymassage volgen.

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen