slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Nacontrole

De eerste zes weken na de geboorte van je baby vliegen waarschijnlijk voorbij. 
Als het goed is, ben je dan voor een groot deel weer hersteld van de bevalling. Jij, je partner en eventuele andere kinderen in je gezin hebben de baby beter leren kennen en samen ben je druk met de verzorging.

Na de geboorte kom je nog een keer langs......

Ongeveer zes weken na de bevalling kom je nog een keer voor een zgn. 'nacontrole' bij de verloskundige die je bevalling heeft begeleid. Samen praten we na over de zwangerschap en/of de bevalling en hoe je terug kijkt op deze bijzondere periode.
Misschien heb je vragen over een eventuele volgende zwangerschap of over anticonceptie. 
We zijn heel benieuwd naar je beleving van het moederschap en willen ook graag weten hoe het lichamelijk met je gaat.


Bij het afsluiten van het kraambed maken we gelijk een afspraak!
Als je klachten hebt dan bent je natuurlijk ook eerder van harte welkom!


 

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen