slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

MEDELA,

Het topmerk onder borstvoedingsproducten

Borstvoeding is de beste start die een pasgeboren baby kan krijgen, maar wij realiseren ons dat het soms moeilijker gaat dan verwacht. Gelukkig zijn de meeste problemen goed op te lossen en wij willen u daar graag bij helpen.

Wij adviseren je om niet te lang te wachten met het inschakelen van een lactatiekundige. Een Lactatiekundige is immers "de borstvoedingsspecialist" en weet als geen ander hoe u het beste geholpen kunt worden om u borstvoedingsproces te verbeteren. Bovendien wordt lactatiekundige zorg door de meeste verzekeraars vergoed omdat zij ook achter het geven van borstvoeding staan. In de meeste gevallen is één consult al voldoende om de borstvoedingssituatie te verbeteren.

In het geboortecentrum is een uitgebreid aanbod borstvoedingsproducten te huur en te koop. Dure borstkolven hoef je voortaan niet meer te kopen. Ze zijn per dag te huur in de praktijk. 
24 uur per dag, 7 dagen per week!

Daarnaast zijn er flesjes, tepelhoedjes, spenen, handmatige kolven en verzorgingssets voor je borsten.


Klik hier voor het product en prijzenoverzicht

Voor meer informatie over deze top producten:
www.medela.com

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.