slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

MEDELA,

Het topmerk onder borstvoedingsproducten

Borstvoeding is de beste start die een pasgeboren baby kan krijgen, maar wij realiseren ons dat het soms moeilijker gaat dan verwacht. Gelukkig zijn de meeste problemen goed op te lossen en wij willen u daar graag bij helpen.

Wij adviseren je om niet te lang te wachten met het inschakelen van een lactatiekundige. Een Lactatiekundige is immers "de borstvoedingsspecialist" en weet als geen ander hoe u het beste geholpen kunt worden om u borstvoedingsproces te verbeteren. Bovendien wordt lactatiekundige zorg door de meeste verzekeraars vergoed omdat zij ook achter het geven van borstvoeding staan. In de meeste gevallen is één consult al voldoende om de borstvoedingssituatie te verbeteren.

In het geboortecentrum is een uitgebreid aanbod borstvoedingsproducten te huur en te koop. Dure borstkolven hoef je voortaan niet meer te kopen. Ze zijn per dag te huur in de praktijk. 
24 uur per dag, 7 dagen per week!

Daarnaast zijn er flesjes, tepelhoedjes, spenen, handmatige kolven en verzorgingssets voor je borsten.


Klik hier voor het product en prijzenoverzicht

Voor meer informatie over deze top producten:
www.medela.com

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen