Cursus “Goed zorgen voor jezelf”

11 jan 2023

Cursus “Goed zorgen voor jezelf” via de MELT methode

MELT METHODE
Met MELT maak je opgehoopte spanning in het lichaam los en verbeter je de veerkracht van je fascia, waardoor je hele lichaam beter gaat functioneren en veel pijnklachten vaak duidelijk minder worden. En dit zonder dat het pijn doet!
De MELT methode is wetenschappelijk onderbouwd en behandelt het grootste orgaan van ons lichaam: de fascia. De gebruikte technieken zorgen samen voor het verbinden, herbalanceren, rehydrateren en losmaken van de fascia en creëren zo diepgaande verandering in het hele lichaam welke steeds dieper gaat naarmate je het regelmatiger doet. Ze helpen ook je lichaamsbewustzijn te versterken, wat behulpzaam is bij het voorkomen van klachten.
WAT LEER JE IN DEZE WORKSHOP?
Je leert de relatie zien tussen acupunten, triggerpoints, meridianen en fascia enerzijds en pijn en stijfheid anderzijds.
Je leert verschillende manieren om je handen en voeten te behandelen met de speciale MELT balletjes en de MELT roller, en wat de plezierige effecten daarvan zijn voor hoe je in je vel zit.
Heb je specifieke pijnklachten en wil je weten of deze workshop jou kan helpen die te verminderen, neem contact op voor een gratis intake!
ROB BEENKER
De workshop wordt gegeven door Rob Beenker, shiatsu therapeut en acu-yoga docent, MELT instructeur en oprichter van de Opleiding Triggerpointcoach.
Bezoek zijn praktijk via www.vitaliteitsmassage.nl (Hoorn NH).
Na afloop van de workshop kun je MELT producten kopen met speciale deelnemerskorting. Ook het MELT boek is dan voorradig.
DATUM
Zondag 22 januari 2023 van 10:00 – 15:30  uur
Terug naar overzicht

Mag ik bellen?

We zijn altijd bereikbaar voor het maken van afspraken, vragen, ongerustheid en spoedzaken.

 

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken in je zwangerschap, afspraak maken voor pretecho, informeren naar lab uitslagen.

Je kunt ons door de weeks bereiken van maandag t/m vrijdag 08:30 – 20:00 uur.

Telefoonnummer: 0316 – 542 541

 

Spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Lees hier wanneer je in je zwangerschap in ieder geval moet bellen.

Als je denkt dat de bevalling is begonnen, lees dan hier, wanneer je ons in ieder geval moet bellen.

Telefoonnummer: 06 – 53 42 47 70.