Ilva Hilderink

Waarnemend verloskundige | BIG 49920451903

Ik ben Ilva Hilderink en ik ben de vaste waarneemster bij Hans en Nienke.

Je kunt mij tegenkomen tijdens scholingen, vakanties en zo af en toe wanneer Hans en Nienke vrij zijn. Ik ben geboren in 1990 in Lelystad na een zwangerschap en bevalling die niet zonder slag of
stoot ging.

Ik ben opgegroeid in Lelystad en voor mijn studie verhuisd. Nu woonachtig in Gendt met mijn man en onze golden retriever. Na een dag mee lopen met mijn nicht die eveneens verloskundige is, wist ik het.. Ik wil verloskundige worden.
Afgestudeerd in 2015 en inmiddels dus alweer 5 jaar werkzaam in dit mooie vak. Momenteel ben ik bezig met de echoscopie opleiding. Een mooie aanvulling in het verloskundig werkgebied. Naast mijn werk als verloskundige ben ik ook werkzaam als obstetrie verpleegkundige in een 3de lijns ziekenhuis.

Wat vindt je het mooiste aan je vak?

Het mooiste aan mijn vak vind ik de afwisseling. Je weet aan het begin van de dienst nooit wat de nacht/dag je gaat brengen. Daarnaast vind ik het heel mooi om jullie, als aanstaande ouders, te mogen
begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven.
Als verloskundige probeer ik zo goed mogelijk mee te bewegen in jullie wensen, met alle medische veiligheid in acht genomen, zodat we samen beslissingen kunnen maken en jullie met een tevreden
gevoel op de bevalling kunnen terugkijken. Ik probeer met een open, geduldige houding te werken en dit altijd met enthousiasme te versterken.

Hobby’s / Houd van

Ik houd van gezelligheid, bourgondisch genieten en tijd met familie en vrienden doorbrengen. Daarnaast kan ik er erg van genieten om met de hond in het bos te wandelen.
Mijn andere hobby’s, zingen, dansen en acteren, schieten er vaak bij in vanwege mijn onregelmatige werktijden.

Motto

“Als verloskundige mag ik iedere dag het wonder van de geboorte aanschouwen. Hierbij is het mijn missie om dit voor jullie zo mooi mogelijk te maken.”

Terug naar overzicht

Mag ik bellen?

We zijn altijd bereikbaar voor het maken van afspraken, vragen, ongerustheid en spoedzaken.

 

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken in je zwangerschap, afspraak maken voor pretecho, informeren naar lab uitslagen.

Je kunt ons door de weeks bereiken van maandag t/m vrijdag 08:30 – 20:00 uur.

Telefoonnummer: 0316 – 542 541

 

Spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Lees hier wanneer je in je zwangerschap in ieder geval moet bellen.

Als je denkt dat de bevalling is begonnen, lees dan hier, wanneer je ons in ieder geval moet bellen.

Telefoonnummer: 06 – 53 42 47 70.