Sophie de Voogel

Verloskundige | BIG 09932103203

Ik ben thuis geboren in Zegveld, een klein dorpje in het midden van de Randstad. Nu woon ik in Arnhem samen met mijn vriend en plantenverzameling. Ik kwam voor de eerste keer in aanraking met mijn verloskundige talenten toen onze kippen eieren aan het uitbroeden waren en er een kuikentje wat meer hulp nodig was. Het voelde zo bijzonder om bij een ‘geboorte’ te mogen ondersteunen dat de keuze voor de studie Verloskunde meteen gemaakt was.

Hiervoor ben ik naar Maastricht verhuisd en heb ik door het hele land op verschillende plekken stagegelopen. Zo ook bij Hans en Nienke. In die tijd heb ik kennis gemaakt met de praktijk, werkwijze en populatie en dit beviel zo goed dat ik met alle plezier als waarneemster aan de slag ga bij Geboortecentrum Linde.

Jullie zullen me vooral tegenkomen tijdens de bevalling en in het kraambed, maar ook op het spreekuur hebben we de mogelijkheid elkaar te leren kennen.

Het mooiste aan het vak…

Het mooiste aan het vak vind ik mogelijkheid aanwezig te mogen zijn bij het ontstaan van de relatie tussen ouders en kind. Het kunnen aanmoedigen en empoweren van vrouwen om deze levensgebeurtenis zo natuurlijk mogelijk te doormaken is iets wat mij elke keer weer energie geeft. Ik vind het belangrijk dat onze cliënten en de mensen daaromheen zich gehoord voelen en de kennis krijgen om zelf de keuzes te kunnen maken die voor hen belangrijk zijn. Daarnaast ben ik dol op beschuit met muisjes, dus dat komt toch maar weer mooi uit.

Hobby’s | Houd van…

Ik ben helemaal weg van mijn, ietwat uit de hand gelopen, plantenverzameling. Mijn huisje is net een mini-jungle. Verder sport ik graag en ben ik op donderdagavond bij de volleybal te vinden.

Terug naar overzicht

Mag ik bellen?

We zijn altijd bereikbaar voor het maken van afspraken, vragen, ongerustheid en spoedzaken.

 

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken in je zwangerschap, afspraak maken voor pretecho, informeren naar lab uitslagen.

Je kunt ons door de weeks bereiken van maandag t/m vrijdag 08:30 – 20:00 uur.

Telefoonnummer: 0316 – 542 541

 

Spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Lees hier wanneer je in je zwangerschap in ieder geval moet bellen.

Als je denkt dat de bevalling is begonnen, lees dan hier, wanneer je ons in ieder geval moet bellen.

Telefoonnummer: 06 – 53 42 47 70.