Sophie de Voogel

Verloskundige | BIG 09932103203

Ik ben thuis geboren in Zegveld, een klein dorpje in het midden van de Randstad. Nu woon ik in Arnhem samen met mijn vriend en plantenverzameling. Ik kwam voor de eerste keer in aanraking met mijn verloskundige talenten toen onze kippen eieren aan het uitbroeden waren en er een kuikentje was, wat meer hulp nodig had. Het voelde zo bijzonder om bij een ‘geboorte’ te mogen ondersteunen dat de keuze voor de studie Verloskunde meteen gemaakt was.

Hiervoor ben ik naar Maastricht verhuisd en heb ik door het hele land op verschillende plekken stagegelopen. Zo ook bij Hans en Nienke. In die tijd heb ik kennis gemaakt met de praktijk, werkwijze en populatie en dit beviel zo goed dat ik met alle plezier als waarneemster werk bij Geboortecentrum Linde.

Jullie kunnen me tegenkomen tijdens de bevalling en in het kraambed, maar ook op het spreekuur hebben we de mogelijkheid elkaar te leren kennen.

Het mooiste aan het vak…

Het mooiste aan het vak vind ik mogelijkheid aanwezig te mogen zijn bij het ontstaan van de relatie tussen ouders en kind. Het kunnen aanmoedigen en ondersteunen van vrouwen en hun partners om deze levensgebeurtenis zo natuurlijk mogelijk te doormaken is iets wat mij elke keer weer energie geeft. Ik vind het belangrijk dat onze cliënten en de mensen daaromheen zich gehoord voelen en de kennis krijgen om zelf de keuzes te kunnen maken die voor hen belangrijk zijn. Daarnaast ben ik dol op beschuit met muisjes, dus dat komt toch maar weer mooi uit.

Hobby’s | Houd van…

Ik ben helemaal weg van mijn, ietwat uit de hand gelopen, plantenverzameling. Mijn huisje is net een mini-jungle. Verder wandel ik graag, pas ik uren op de kinderen van mensen uit mijn omgeving en ben ik op donderdagavond bij de volleybal te vinden.

Terug naar overzicht

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen