Tarieven

De kosten worden afhankelijk van je zorgverzekeraar (deels) vergoed, informeer hiernaar altijd bij je ziektekostenverzekeraar!

Sinds 2011 vallen de kosten van anticonceptiemiddelen niet meer in de basisverzekering voor vrouwen boven de 21 jaar. Afhankelijk van je polis worden de kosten of geheel of helemaal niet vergoed. Zoals bij alle zorgkosten wordt altijd eerst de jaarlijkse wettelijke eigen bijdrage aangesproken. Je betaalt het voorgeschreven middel rechtstreeks bij de apotheek.

Kosten

Plaatsen/verwijderen spiraal/implanon: wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Afhankelijk van je vergoedingen wordt de spiraal/implanon wel of niet vergoed. Indien deze niet wordt vergoed kost dit:

  • Mirena, € 149,65
  • Kyleena, € 149,65
  • Koperspiraal, T-Safe, € 79,95
  • Koperspiraal, Flexi-T380, € 59,95
  • Implanon (hormoonstaafje), € 129,60

* Tarieven 2024.

 

Afspraak annuleren

Lukt het niet om op de afspraak te komen? Meld je dan minimaal 48 uur van te voren af. Zo voorkom je dat we jou de kosten voor het consult in rekening moeten brengen. Anders brengen wij € 35,00 in rekening.

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen