Zwangerschap

Blijdschap, vreugde, ongeloof of misschien ben je nog wat voorzichtig uitgelaten……. Ben je zwanger en op zoek naar een verloskundigenpraktijk? Je bent bij ons van harte welkom. We willen er graag voor jullie zijn in deze periode.

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden voor je eerste afspraak met de verloskundige. Het is niet nodig om te wachten tot je een bepaald aantal weken zwanger bent en je hebt ook geen verwijzing van de huisarts nodig.

Tijdens je zwangerschap is DE verloskundige, het aanspreekpunt voor al je vragen! We staan jullie met heel veel plezier bij in deze bijzondere periode.

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen