Bevalbad

Wil je graag in bad tijdens je bevalling, dan kun je een bevalbad bij ons huren. We hebben meerdere baden voor de verhuur beschikbaar. Ben je geen cliënt bij ons maar wil je een bad huren, dat is ook mogelijk.

Bad te huur

Als je interesse is gewekt en je wilt meer weten over het bevalbad, maak dit dan bij ons kenbaar. Je kunt een bevalbad bij ons huren. Dit is een comfortabel en ruim bad. Er zijn twee soorten maten in bevalbaden en wij hebben beide beschikbaar.

Eco Pro Mini (1persoons): De afmetingen van de binnenmaat zijn 114 x 94 x 66cm en van de buitenmaat 165 x 145 x 71cm.

Eco Pro Normaal (2persoons): De afmetingen van de binnenmaat zijn 142 x 114 x 69cm en van de buitenmaat 193 x 165 x 76cm.

Daarnaast krijg je alle spullen meegeleverd om het bad op te zetten en te vullen (elektrische pomp, toevoerslang, afvoerslang inclusief dompelpomp).

Kosten

Huur van het bad kost € 125,-. Dit is inclusief hoes (ter hygiëne).  Mocht je het bad gehuurd hebben, maar je hebt het niet gebruikt, dan kun je de hoes retourneren en betaal je € 75,-.

Huurperiode

Als je het bad huurt, dan haal je deze rond de 37 weken op en breng je het terug nadat je bent bevallen.

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen