Maak kennis met het team

In ons verloskundig team werken 3 vaste verloskundigen, Hans, Nienke en Sophie.  Door een klein team leren wij jou goed kennen en jullie ons.

Daarnaast hebben we onze praktijkassistentes Gitte en Marcha . Zij zijn aanwezig tijdens de spreekuren.  Van te voren kom je bij een van hen om je bloeddruk te meten, krijg je voorlichting over onderwerpen in de zwangerschap en maken jullie samen nieuwe afspraken.

Het team
Hans Vande Walle
Hans Vande Walle
Verloskundige | BIG 49035858903
"Wat ik belangrijk vind, is dat een vrouw zich gezien voelt. Wat de vraag tijdens de zwangerschap of geboorte is, ze moet het gevoel hebben dat er geluisterd wordt naar haar vraag."
Hans Vande Walle
Lees meer
Nienke van Alst
Nienke van Alst
Verloskundige | BIG 79913767903
" Ik geniet enorm van het begeleiden van de aanstaande ouders in de zwangerschap tot en met de kraamweek. De vertrouwensband die je samen opbouwt is erg bijzonder."
Nienke van Alst
Lees meer
Sophie de Voogel
Sophie de Voogel
Verloskundige | BIG 09932103203
"Het kunnen aanmoedigen en empoweren van vrouwen om deze levensgebeurtenis zo natuurlijk mogelijk te doormaken is iets wat mij elke keer weer energie geeft. "
Sophie de Voogel
Lees meer
Gitte Leenders
Gitte Leenders
Praktijksassistente
"Het leukste aan mijn werk; het omgaan met de mensen. Je bouwt door de maanden een contact op en de aanstaande ouders komen ook met vragen naar jou toe. Door mijn ervaring als moeder en voedingsdeskundig kan ik ze op allerlei gebied ondersteunen."
Gitte Leenders
Gitte ondersteunt ons tijdens de spreekuren
Lees meer
geen afbeelding gevonden
Marcha Eelderink
Praktijkassistente
Marcha Eelderink
Marcha ondersteunt ons tijdens de spreekuren
Lees meer

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen