Gitte Leenders

Praktijksassistente

Ik ben geboren in 1967 thuis in Arnhem,  opgegroeid in Velp en ik heb daarna lang in Arnhem gewoond. Sinds 2018 woon ik in Duitsland. Ik ben moeder van 2 jongens ( geboren 2001 en 2003 ).

Oorspronkelijk kom ik uit de verzekeringen alwaar ik van 1986 tot 2015 bij de OHRA heb gewerkt. Helaas doordat door reorganisatie mijn afdeling naar Amsterdam werd verplaatst besloot ik om het roer om te gooien.

Omdat ik altijd al bezig was met voeding wilde ik daar verder mee. In 2014 ben ik met allerlei opleidingen op het gebied van voeding gaan volgen. Zo heb ik de diploma’s voedingsdeskundige, orthomoleculair voedingsdeskundig met als extra aanvulling sport en voeding en kind en voeding gedaan.

Vanaf 2016 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk bij Geboortecentrum Linde. Toen in 2017 zij iemand zochten voor vervanging praktijkassistente, heb ik gesolliciteerd en vanaf die tijd werk ik met veel plezier de combinatie praktijkassistente en voedingsdeskundige.

Wat vind je het leukst.

Het omgaan met de mensen. Je bouwt door de maanden een contact op en de aanstaande ouders komen ook met vragen naar jou toe. Door mijn ervaring als moeder en voedingsdeskundig kan ik ze op allerlei gebied ondersteunen.

Hobby’s | Houd van..

Wandelen met de hond, met mijn kinderen leuke dingen ondernemen, koken en verbouwen.

Hans en Nienke

Zijn twee verschillende persoonlijkheden, maar hebben allebei een grote liefde voor het vak, de praktijk en vooral de mensen.

Met zijn drieën zijn we een goed team, werken hard en hebben een hoop plezier.

Terug naar overzicht

Mag ik bellen?

We zijn altijd bereikbaar voor het maken van afspraken, vragen, ongerustheid en spoedzaken.

 

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken in je zwangerschap, afspraak maken voor pretecho, informeren naar lab uitslagen.

Je kunt ons door de weeks bereiken van maandag t/m vrijdag 08:30 – 20:00 uur.

Telefoonnummer: 0316 – 542 541

 

Spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Lees hier wanneer je in je zwangerschap in ieder geval moet bellen.

Als je denkt dat de bevalling is begonnen, lees dan hier, wanneer je ons in ieder geval moet bellen.

Telefoonnummer: 06 – 53 42 47 70.