Gitte Leenders

Praktijksassistente

Ik ben geboren in 1967 thuis in Arnhem,  opgegroeid in Velp en ik heb daarna lang in Arnhem gewoond. Sinds 2018 woon ik in Duitsland. Ik ben moeder van 2 jongens ( geboren 2001 en 2003 ).

Oorspronkelijk kom ik uit de verzekeringen alwaar ik van 1986 tot 2015 bij de OHRA heb gewerkt. Helaas doordat door reorganisatie mijn afdeling naar Amsterdam werd verplaatst besloot ik om het roer om te gooien.

Omdat ik altijd al bezig was met voeding wilde ik daar verder mee. In 2014 ben ik met allerlei opleidingen op het gebied van voeding gaan volgen. Zo heb ik de diploma’s voedingsdeskundige, orthomoleculair voedingsdeskundig met als extra aanvulling sport en voeding en kind en voeding gedaan.

Vanaf 2016 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk bij Geboortecentrum Linde. Toen in 2017 zij iemand zochten voor vervanging praktijkassistente, heb ik gesolliciteerd en vanaf die tijd werk ik met veel plezier de combinatie praktijkassistente en voedingsdeskundige.

Wat vind je het leukst.

Het omgaan met de mensen. Je bouwt door de maanden een contact op en de aanstaande ouders komen ook met vragen naar jou toe. Door mijn ervaring als moeder en voedingsdeskundig kan ik ze op allerlei gebied ondersteunen.

Hobby’s | Houd van..

Wandelen met de hond, met mijn kinderen leuke dingen ondernemen, koken en verbouwen.

Hans en Nienke

Zijn twee verschillende persoonlijkheden, maar hebben allebei een grote liefde voor het vak, de praktijk en vooral de mensen.

Met zijn drieën zijn we een goed team, werken hard en hebben een hoop plezier.

Terug naar overzicht

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen