Psychotherapeut

Zwanger worden, zwanger zijn en ouders worden is een hele belevenis. Het is een van de spannendste en meeste belangrijke gebeurtenissen in jullie leven. Soms verloopt deze periode anders dan gedacht en zit je niet lekker in je vel, ben je neerslachtig of depressief. Loopt je bevalling anders of heb je een trauma van de vorige keer? Dan kan een psychotherapeut je verder helpen.

Begeleiding

Rondom je zwangerschap en de tijd er na komt er veel op jou en je partner af: spanningen, onzekerheden, eerdere negatieve ervaringen rondom de bevalling. Hiermee hoef je niet te blijven lopen. Onze psychotherapeut kan je helpen!

Bij welke klachten kan ze iets voor jou betekenen?

o Spanning en stress
o Neerslachtigheid en depressie
o Angsten/paniek
o Negatieve ervaring bij vorige bevalling
o Trauma
o PTSS
o Relatieproblemen
o Rouwverwerking

Wanneer?

De psychotherapeute is meerdere malen per week in ons centrum aan het werk.

Contactgegevens

Praktijk Aradia, Bianca Both
www.praktijkaradia.nl | info@praktijkaradia.nl | 06 – 41 39 03 56

Veelgestelde vragen

& antwoorden van onze verloskundigen

T
Psychotherapeut

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen