Kinderwensconsult

Wil je/willen jullie je goed voorbereiden op een zwangerschap? Dan kun je voor informatie en advies altijd terecht bij de verloskundigen van geboortecentrum Linde in Zevenaar.

In het kinderwensspreekuur geeft de verloskundige je persoonlijk advies over gezond zwanger worden en zijn. De verloskundige vertelt hoe je de kans vergroot op een goede zwangerschap en op het krijgen van een gezonde baby. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het slikken van foliumzuur, tips over hoe vaak en wanneer vrijen, gevarieerd en gezond eten, medicijngebruik, risicofactoren in de familie en de schadelijke gevolgen van het gebruik van drank en sigaretten voor de baby.

Maar ook jouw vragen, wensen, angsten en/of twijfels staan natuurlijk tijdens het kinderwensspreekuur centraal. Het spreekuur duurt ongeveer een uur en is voor vrouwen èn mannen.

Maak een afspraak met de verloskundige, telefoonnummer 0316 – 542 541 of mail: info@geboortecentrumlinde.nl.

Voor meer informatie kun je kijken op www.zwangerwijzer.nl.

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen