Babyfotografie

Je kindje zo klein, zo perfect en puur. Je zou willen dat het altijd zo bleef. Dat kan, als je deze prachtige tijd voor altijd vastlegt.
Een ware beleving — een dag om van te genieten. Met warme, dromerige, mooie fotoʼs als resultaat.

“Zo klein, maar zó mooi”

“Geniet er maar van, want voor je het weet zijn ze groot.” Hoe vaak horen we dat niet? Juist daarom is het zo mooi om de pure schoonheid van je kindje vast te leggen. Zodat je later met het album op schoot terugkijkt op prachtige herinneringen. “Weet je nog, die lieve donshaartjes toen ons kindje zo klein was?” Die details die je zo makkelijk vergeet, tenzij je een waardevol aandenken hebt aan die mooie tijd. Als je je dan even niet meer voor kan stellen hoe klein je kindje was, hoef je alleen maar naar de fotoʼs te kijken.
Zacht en dromerig, zoals jouw kindje is Die kleine vingertjes, de mini-teentjes, het lieve neusje en de donshaartjes. Het is allemaal zo perfect. Zo zacht, zo dromerig. Met mooie, pure kleertjes en accessoires is het plaatje compleet. Je kindje leggen we vast zoals hij of zij is — in de puurste vorm. In prachtige poses, zolang het ook voor je baby’tje een aangename ervaring is. Juist daarom hebben we alle tijd voor de fotoshoot.

Klein mensje, grote wensen

In de huiselijke (en aangenaam warme) fotostudio maken we kennis met koffie of thee. Je mag vertellen over je bevalling, je eerste week met je kindje en natuurlijk over je wensen. Samen kijken we naar welke kleuren het best bij je kleintje passen. Je hebt ruime keus uit achtergronddoeken, wikkeldoeken,
mutsjes, haarbandjes en de schattigste, zachte handgemaakte kleertjes.

Goed om te weten

Hoe graag je ook fotoʼs wil van je prachtige kindje, waarschijnlijk vind je het toch een beetje spannend om dat kleine mensje uit handen te geven. Zowel voor jou als voor je baby moet het een fijne dag zijn, dus daar doe ik alles voor.
• Je kleintje fotograaf ik tussen de 9 en 15 levensdagen, omdat je baby dan nog zo diep slaapt dat het mogelijk is om hem of haar in een mooie pose te brengen.
• De fotoʼs bestaan uit mooie, natuurlijke tinten — hier zijn alle accessoires voor aanwezig.
• De temperatuur in de studio is perfect voor je kindje.
• Geen enkele newbornshoot is hetzelfde, omdat ik luister en kijk naar wat jouw baby prettig vindt.
• Voor tussentijds troosten, knuffelen en voeden is tijd genoeg.
• Een veilige, schone werkwijze en kennis van baby-EHBO.
• Zodra je een shoot boekt, krijg je een welkomstgids met alle informatie en
handige tips voor een dag waar je volop van geniet.

Contactgegevens

Debby van Cleef Fotograaf | info@debbyvancleef.nl | www.debbyvancleef.nl | 06-22973818

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen