Inloopspreekuur VROUW

Ben je zwanger en ervaar je spanningen rondom jouw zwangerschap of rondom de bevalling? Of misschien ben je net bevallen en merk je dat je heftige en negatieve emoties ervaart als je aan de bevalling denkt?

Heb je behoefte aan iemand die oprecht en zonder oordeel naar je luistert en je in jouw kracht zet doormiddel van inzichtelijke oefeningen?

Meld je dan aan voor het gratis spreekuur met mij Evelien Hoekstra, ervaringsdeskundige en gespecialiseerd coach op het gebied van zwangerschap, de bevalling, de kraamperiode en de periode daarna.

Data

  • 1 april (GEEN grap)
  • 6 mei
  • 3 juni
  • 1 juli

Tijd

19:30 – 21:30 uur

Contactgegevens

Aanmelden kan via evelien@eefenmama.nl of via 06 25 51 49 53. Graag even jouw naam, behoefte, voorkeursdatum en -tijd vermelden.

 

Meer weten over mij en wat ik doe?

www.eefenmama.nl

Veelgestelde vragen

& antwoorden van onze verloskundigen

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen