Aanmeldformulier

Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier. Wij streven om binnen 24-48 uur telefonisch contact met je op te nemen om een afspraak te maken. Mocht je geen reactie van ons krijgen, neem dan svp. zelf telefonisch contact met ons op via 0316-542541.

Dit hebben we van je nodig:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ

Veelgestelde vragen

& antwoorden van onze verloskundigen

Het is mogelijk om je zowel via de site als telefonisch aan te melden als je zwanger bent! Als jullie je aanmelden via de site wordt er gevraagd persoonlijke gegevens achter te laten. De verloskundige zal dan contact met je opnemen om een afspraak in de plannen. Mocht je dit telefonisch doen dan vraagt de verloskundige of de praktijkassistente naar je persoonlijke gegevens en wordt er direct een afspraak ingepland. Na de aanmelding ontvang je een welkomstmail met afspraakbevestiging en een intake vragenlijst.
Ja, dat kan! Bij je aanmelding vraat de verloskundige naar de eerste dag van je laatste menstruatie om een inschatting te maken van de zwangerschapstermijn. De eerste afspraak vindt plaats bij ongeveer 7 weken zwangerschap.
Ja, in principe kan dat. Wij raden aan dit even met de verloskundige te overleggen, en samen te overwegen of dit veilig is in verband met de reisafstand.
Het advies is om elke dag een tablet van 0,4-0,5 mg foliumzuur (vitamine B11) te slikken tot en met de 10de zwangerschapsweek. Hiermee verkleint de kans op aangeboren afwijkingen bij jullie kindje. Gedurende de gehele zwangerschap en borstvoedingsperiode raden wij aan om multivitaminen speciaal voor zwangeren te gebruiken (hierin zit oa: foliumzuur, vitamines B en vitamine D en wat ijzer)
Als je in het begin van de zwangerschap, voordat je wist dat je zwanger was, nog alcohol hebt gedronken dan is dit geen reden tot paniek. De uitwisseling van stoffen tussen moeder en embryo is op dat moment nog gering. Vanaf het moment van de positieve zwangerschapstest wordt het gebruik van alcohol wel sterk afgeraden.
Aanmeldformulier

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen