Aanmeldformulier

Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier. Wij streven om binnen 24-48 uur telefonisch contact met je op te nemen om een afspraak te maken. Mocht je geen reactie van ons krijgen, neem dan svp. zelf telefonisch contact met ons op via 0316-542541 of 06-53424770

Dit hebben we van je nodig:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ

Veelgestelde vragen

& antwoorden van onze verloskundigen

Het is mogelijk om je zowel via de site als telefonisch aan te melden als je zwanger bent! Als jullie je aanmelden via de site wordt er gevraagd persoonlijke gegevens achter te laten. De verloskundige zal dan contact met je opnemen om een afspraak in de plannen. Mocht je dit telefonisch doen dan vraagt de verloskundige of de praktijkassistente naar je persoonlijke gegevens en wordt er direct een afspraak ingepland. Na de aanmelding ontvang je een welkomstmail met afspraakbevestiging en een intake vragenlijst.
Ja, dat kan! Bij je aanmelding vraat de verloskundige naar de eerste dag van je laatste menstruatie om een inschatting te maken van de zwangerschapstermijn. De eerste afspraak vindt plaats bij ongeveer 7 weken zwangerschap.
Ja, in principe kan dat. Wij raden aan dit even met de verloskundige te overleggen, en samen te overwegen of dit veilig is in verband met de reisafstand.
Het advies is om elke dag een tablet van 0,4-0,5 mg foliumzuur (vitamine B11) te slikken tot en met de 10de zwangerschapsweek. Hiermee verkleint de kans op aangeboren afwijkingen bij jullie kindje. Gedurende de gehele zwangerschap en borstvoedingsperiode raden wij aan om multivitaminen speciaal voor zwangeren te gebruiken (hierin zit oa: foliumzuur, vitamines B en vitamine D en wat ijzer)
Als je in het begin van de zwangerschap, voordat je wist dat je zwanger was, nog alcohol hebt gedronken dan is dit geen reden tot paniek. De uitwisseling van stoffen tussen moeder en embryo is op dat moment nog gering. Vanaf het moment van de positieve zwangerschapstest wordt het gebruik van alcohol wel sterk afgeraden.
Aanmeldformulier

Mag ik bellen?

We zijn altijd bereikbaar voor het maken van afspraken, vragen, ongerustheid en spoedzaken.

 

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken in je zwangerschap, afspraak maken voor pretecho, informeren naar lab uitslagen.

Je kunt ons door de weeks bereiken van maandag t/m vrijdag 08:30 – 20:00 uur.

Telefoonnummer: 0316 – 542 541

 

Spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Lees hier wanneer je in je zwangerschap in ieder geval moet bellen.

Als je denkt dat de bevalling is begonnen, lees dan hier, wanneer je ons in ieder geval moet bellen.

Telefoonnummer: 06 – 53 42 47 70.