Nienke van Alst

Verloskundige | BIG 79913767903

Ik ben geboren in 1989 in het ziekenhuis in Zevenaar bij 33 weken! Ik ben opgegroeid in Zevenaar en sinds 2011 werk ik bij Geboortecentrum Linde.

In 2011 ben ik afgestudeerd en al vrij snel ben ik bij Geboortecentrum Linde terecht gekomen. Sinds 2014 ben ik ook echoscopist, een waardevolle aanvulling in ons vak verloskundige.

Wat vind je het mooiste aan je vak?

Nu ik een aantal jaren werk als verloskundige, merk ik dat ik het begeleiden van aanstaande ouders het allerleukst vind. Ik geniet van het contact samen opbouwen en hen begeleiden in de zwangerschap tot en met de kraamweek. De vertrouwensband die je samen opbouwt is erg bijzonder.

Omdat ik woon in dezelfde plaats, kom ik veel oud cliënten tegen. Dus maken we regelmatig nog even een praatje en zie je die kleintjes groter worden! Als cliënten blij terug kijken op een controle of echo, bevalling of huisbezoek in de kraamweek! Blije mama’s en papa’s levert dat een blije verloskundige op. Daarnaast houd ik ervan als het in de praktijk op rolletjes loopt en de to-do lijstjes klaar zijn.

Ik vind het heel belangrijk dat je als zwangere en partner op je plek bent bij de praktijk. Bij ons hebben we een open visie en zullen we de keuze van jullie als zwangere en partner ondersteunen.

Mijn werkwijze is met open visie, direct, daadkrachtig, maar ik houd ook van kletsen en gezelligheid.

Hobby’s | Houd van..

Lekker actief zijn; korfballen, fitness en fietsen (wel met mooi weer). Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om te koken, te luieren met een goed boek en op stap te gaan met vrienden.

Hans en Nienke

Samen staan we voor de visie binnen Geboortecentrum Linde. We werken nu al 10 jaar samen! We hebben allebei hart voor onze praktijk en samen zorgen we dat alles op rolletjes loopt. We zijn beiden erg verschillend, zodat we elkaar goed in het team kunnen aanvullen. Ook kunnen we een hoop lol hebben.

Terug naar overzicht

Mag ik bellen?

We zijn altijd bereikbaar voor het maken van afspraken, vragen, ongerustheid en spoedzaken.

 

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken in je zwangerschap, afspraak maken voor pretecho, informeren naar lab uitslagen.

Je kunt ons door de weeks bereiken van maandag t/m vrijdag 08:30 – 20:00 uur.

Telefoonnummer: 0316 – 542 541

 

Spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Lees hier wanneer je in je zwangerschap in ieder geval moet bellen.

Als je denkt dat de bevalling is begonnen, lees dan hier, wanneer je ons in ieder geval moet bellen.

Telefoonnummer: 06 – 53 42 47 70.