slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Creatieve workshops

Buikschilderen

Geef nog meer kleur aan je zwangerschap! 
Laat je mooie bolle buik beschilderen en fotograferen voor een unieke foto op de babykamer, het geboortekaartje of in het album. Je kunt zelf een afbeelding meebrengen, maar het is ook mogelijk om een keuze te maken uit een van de vele voorbeelden uit mijn map. In totaal zijn we ongeveer 1 ½ uur bezig (schilderen en fotograferen). Ik maak gebruik van professionele schmink die naderhand ook weer makkelijk te verwijderen is.

Buikgipsen

Tijdens je zwangerschap zie je je buik langzaamaan steeds boller worden. Een unieke ervaring die je het liefst vast zou willen leggen om nooit meer vergeten. En dat is mogelijk door je buik te laten gipsen. Samen bekijken we de mogelijkheden. Zo kun je alleen je buik laten gipsen, maar het is ook mogelijk om je borsten en/of schouders mee te gipsen. In totaal zijn we ongeveer 1 ½ uur bezig (bespreken, gipsen, opfrissen en afwerken). 
Het resultaat is het mooist wanneer je rechtop staat tijdens het gipsen, maar zittend kan ook. Ik gebruik warm water zodat je het niet koud krijgt. Na ongeveer een half uurtje is het gips aangehard en haal ik de afdruk eraf. Terwijl jij je opfrist en een kopje thee of koffie drinkt, werk ik de randen netjes af. Zo kun je de gipsafdruk meteen mee naar huis nemen. Het is wel belangrijk om de afdruk thuis nog een aantal dagen te laten drogen voordat je hem ergens neerzet of ophangt. 
Het is ook mogelijk om de afdruk door mij te laten beschilderen, bv. in de sfeer van de babykamer of een afbeelding met de naam van het kindje. Dan krijg je de afdruk ongeveer een week later. 
Het gipsen is geheel veilig voor jou en je baby.

Voor informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Sylvia Jansen-Krot via mail: 
info@smijks.nl of op tel. nr. 06-40024065. Kijk ook eens op www.smijks.nl

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Hypnobirthing

Samen voorbereiden op een ontspannen en natuurlijke geboorte, ongeacht waar je bevalt – thuis of in het ziekenhuis. Zodat jullie vol vertrouwen naar de geboorte toe kunnen leven en er na afloop met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De beste start voor je kindje en voor jullie als gezin.

Wil je meer lezen? Of heb je vragen? Kijk eens op Hypnobirthing

FitankBaby

Sporten met je baby? Dat kan en is hartstikke leuk! Binnen het fitdankbaby®-concept is de baby de hele training verbonden met de moeder middels speciaal ontworpen gordels. Deze trainingen geven enorm veel plezier voor moeder en kind. Voor meer informatie kijk op FitdankBaby

Yoga

Wil je je lichaam en geest in goede conditie houden? Zoek je afwisseling in intensief bewegen en ontspanning? En wil je mindfull, vol vertrouwen en met plezier je zwangerschap, bevalling en moederschap ervaren? Dan is zwangerschapsyoga bij "Only Happiness" wat voor jou! Je mag met 14 weken instappen en tot 42 weken meedoen.