slider-mrt-2015-1.jpg
slider-mrt-2015-5.jpg
slider-mrt-2015-6.jpg
slider-mrt-2015-4.jpg
Hans-Nienke-Praktijk.jpg
slider-mrt-2015-2.jpg
slider-mrt-2015-3.jpg

Creatieve workshops

Buikschilderen

Geef nog meer kleur aan je zwangerschap! 
Laat je mooie bolle buik beschilderen en fotograferen voor een unieke foto op de babykamer, het geboortekaartje of in het album. Je kunt zelf een afbeelding meebrengen, maar het is ook mogelijk om een keuze te maken uit een van de vele voorbeelden uit mijn map. In totaal zijn we ongeveer 1 ½ uur bezig (schilderen en fotograferen). Ik maak gebruik van professionele schmink die naderhand ook weer makkelijk te verwijderen is.

Buikgipsen

Tijdens je zwangerschap zie je je buik langzaamaan steeds boller worden. Een unieke ervaring die je het liefst vast zou willen leggen om nooit meer vergeten. En dat is mogelijk door je buik te laten gipsen. Samen bekijken we de mogelijkheden. Zo kun je alleen je buik laten gipsen, maar het is ook mogelijk om je borsten en/of schouders mee te gipsen. In totaal zijn we ongeveer 1 ½ uur bezig (bespreken, gipsen, opfrissen en afwerken). 
Het resultaat is het mooist wanneer je rechtop staat tijdens het gipsen, maar zittend kan ook. Ik gebruik warm water zodat je het niet koud krijgt. Na ongeveer een half uurtje is het gips aangehard en haal ik de afdruk eraf. Terwijl jij je opfrist en een kopje thee of koffie drinkt, werk ik de randen netjes af. Zo kun je de gipsafdruk meteen mee naar huis nemen. Het is wel belangrijk om de afdruk thuis nog een aantal dagen te laten drogen voordat je hem ergens neerzet of ophangt. 
Het is ook mogelijk om de afdruk door mij te laten beschilderen, bv. in de sfeer van de babykamer of een afbeelding met de naam van het kindje. Dan krijg je de afdruk ongeveer een week later. 
Het gipsen is geheel veilig voor jou en je baby.

Voor informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Sylvia Jansen-Krot via mail: 
info@smijks.nl of op tel. nr. 06-40024065. Kijk ook eens op www.smijks.nl

0316 - 542541 of

06 - 53424770

actueel

NIEUW: Bekkenfysio in praktijk

Vanaf 4 december zit er elke dinsdagmiddag een bekkenfysio op de praktijk. Deze samenwerking zijn we aangegaan met Fyzio uit Zevenaar. Maaike Tomassen, bekkenfysiotherapeute kan je helpen bij bekkenproblemen of pijn. Ze werkt op afspraak, maar als de deur openstaat, loop even binnen! Bellen voor een afspraak kan op: 0316-330112

Medela kolf verhuur

Wist je dat Geboortecentrum Linde medela Symphony kolven verhuurt? Voor onze eigen cliënten maar ook als je hier niet loopt, kun je bellen om er een te huren. Alle benodigdheden voor een kolf zijn ook los hier te kook, evenals andere Medela kolven.

Meer weten? Kijk op: Verhuur

Positief bevallen

Opzoek naar een leuke cursus omtrent de bevalling? Dan is de 1-daagse Positief Bevallen wat voor jou! Geen ‘pufcursus’, maar waardevolle technieken en tips, vanuit hypnobirthing, mindfullnes en mijn doula achtergrond, waarmee je leert hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Meer lezen? Kijk op: Positief Bevallen