Inloopspreekuur VROUW

8 mrt 2024

Eef & Mama

Vanaf 1 april, komt Eef bij ons maandelijks het inloopspreekuur VROUW verzorgen.

Evelien Hoekstra is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd coach op het gebied van zwangerschap, de bevalling, de kraamperiode en de periode daarna. Je kan bij haar terecht voor spanning en angst rondom zwangerschap en bevallen. Of heb je eerder een negatieve ervaring gehad rondom je bevalling.

We kijken er naar uit om met Eef samen te werken en denken dat het een waardevolle aanvulling is onder ons dak!

Terug naar overzicht

Mag ik bellen?

Telefoonnummer 0316-542541.

Toets 1 voor bevallingen en dringende vragen die niet kunnen wachten.

Toets 2 voor de assistente.

Niet dringende zaken

Niet dringende zaken zijn; het maken/verzetten van afspraken, of voor een pretecho, het informeren naar lab uitslagen of kleine vragen. De assistente is aanwezig op

E-mail

Mocht je niet dringende vragen hebben, waarbij je niet gelijk wilt bellen, dan mag je ons ook altijd mailen op info@geboortecentrumlinde.nl.

Dringende zaken / spoed

Voor spoed of twijfel je.. je mag ons dan altijd bellen! We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel dan 0316-542 541 en toets 1.

Wat te doen bij geen gehoor?

Probeer het dan na een aantal minuten nog een keer. Het kan natuurlijk zijn dat wij even in gesprek zijn. We proberen je altijd gelijk terug te bellen. Bij aanhoudend geen gehoor EN spoed. Dan mag je ‘Jouw verloskundige Velp’ bellen, dit is een andere praktijk in de regio. Zij zullen je helpen tot wij weer bereikbaar zijn: 026 20 60 033

Wanneer je in de zwangerschap moet bellen

Als je denkt dat de bevalling is begonnen